Persoonlijk advies door een professional
Gratis verzending vanaf €55
 Gegarandeerde tevredenheid
Eerlijke en hoogwaardige producten
Persoonlijk advies door een professional
Gratis verzending vanaf €55
Gegarandeerde tevredenheid
Eerlijke en hoogwaardige producten

Over ons

Wie we zijn

Gezondheid is het hoogste goed voor ieder wezen op aarde. Yosa heeft zich als doel gesteld natuurlijke voedingssupplementen te ontwikkelen met een bijzondere aandacht voor de kracht van water.

Ons doel is de ontwikkeling van hoogwaardige voedingssupplementen.

Yosa is een woord uit de Japanse taal, dit woord betekent ‘weldaad’ en ‘kwaliteit’. Yosa beoogt de hoogste kwaliteit naar effectiviteit en biologische beschikbaarheid waarbij water als drager een zeer belangrijke rol speelt.

Waarom Voedingssupplementen

Onze moderne wereld kent vele uitdagingen. Het jachtige moderne leven, de invloeden van externe factoren zoals straling en chemische toevoegingen en tevens de verarming van onze bodem vormen een bedreiging van onze gezondheid. Onze moderne voeding is vaak niet meer voldoende of mist de kracht om ons lichaam in balans met de natuur te houden.

Eén van de belangrijkste factoren in de opbouw, energievoorziening en in het natuurlijk evenwicht van ons lichaam is water….ons lichaam bestaat voor ongeveer 75% uit deze ongekend veelzijdige materie.

Yosa maakt veelvuldig gebruik van water en zijn haast onbegrensde kwaliteiten. Tevens verhoogt de opneembaarheid van voedingssupplementen indien deze opgelost zijn in water of een zeer hoge graad van mengsel in water bereiken.

Productontwikkeling

Productontwikkeling is de basis van ons succes. Door een lange ervaring met water als materie en door een belangrijk inzicht de werking van de gebruikte basisstoffen is Yosa erin geslaagd een nieuwe methode te ontwikkelen om Curcumine en Cannabinoïden in water op te lossen en zowel als unieke producten als in gecombineerde vorm aan te bieden. Hierdoor hebben onze producten een ongekend hoge biologische beschikbaarheid.

Ons doel

Yosa streeft ernaar oplossingen aan te bieden gebaseerd op natuurlijke kruiden en stoffen zonder te vervallen in een groot complex van middelen waarbij de klant zijn/haar oriëntatie verliest.

Door ons te richten op de twee sterkste ‘kruiden’, de kurkuma plant en de hennepplant met hun afgeleiden geven we invulling aan een zeer belangrijke basis voor onze gezondheid. 

Terug