Persoonlijk advies door een professional
Gratis verzending vanaf €55
 Gegarandeerde tevredenheid
Eerlijke en hoogwaardige producten
Persoonlijk advies door een professional
Gratis verzending vanaf €55
Gegarandeerde tevredenheid
Eerlijke en hoogwaardige producten

Bloedsuikerspiegel


1 - 8 van 8 (1 pagina's)

Hoe hou je jouw bloedsuikerspiegel constant?

De bloedsuikerspiegel reageert niet alleen op de voeding die binnenkomt maar ook op andere prikkels zoals bijvoorbeeld stress en sportactiviteiten. De alvleesklier (pancreas) bezit speciale cellen waar de insuline geproduceerd wordt. Insuline is een hormoon dat glucose (suiker) uit het bloed haalt en in onze cellen zet, hierdoor wordt de bloedsuikerspiegel verlaagd en glucagon is een hormoon da de glucose weer uit de cellen in het bloed brengt en zo de bloedsuiker laat stijgen.


Omega 3 vetzuren in vette vis zoals: haring, zalm, makreel en sardines zorgen dat de celmembranen flexibel genoeg blijven en goed kunnen reageren op insuline. Hierdoor kan je lichaam de energie uit glucose en vetten efficiënter verbranden.


Natuurlijke ingrediënten in onze bloedsuikersupplement helpen vermoeidheid te verminderen, het metabolisme te stimuleren en de gezondheid van het immuunsysteem te ondersteunen. Deze glucoseondersteunende formule draagt ​​bij aan het optimaliseren van uw gezondheid en ondersteunt de bloedsuikerspiegel in het normale bereik.