Persoonlijk advies door een professional
Gratis verzending vanaf €55
 Gegarandeerde tevredenheid
Eerlijke en hoogwaardige producten
Persoonlijk advies door een professional
Gratis verzending vanaf €55
Gegarandeerde tevredenheid
Eerlijke en hoogwaardige producten

Eliminatie zware metalen


1 - 1 van 1 (1 pagina's)

ChelaNox, het ultieme ontgiftingssupplement, combineert de kracht van een complete ontgifting van het lichaam van alle zware metalen met een perfecte ondersteuning van de lever en de nieren.

Dagelijks worden we blootgesteld aan metaalvergiftiging door:

  1. het voedsel dat we eten;
  2. de lucht die we inademen;
  3. het water dat we drinken.

Zware metalen vormen een belasting voor gezonde en normale lichaamsfuncties en daarom moeten ze worden verwijderd uit het lichaam. ChelaNOX bevat hoogwaardige, veilige en effectieve chelaatvormers om zware metalen en ongewenste minerale afzettingen te binden en uit het lichaam te verwijderen via de normale ontgiftingsroutes. Metalen die giftig zijn voor de menselijke fysiologie zijn onder andere lood, kwik, cadmium, arseen en aluminium.

Ingredienten

EDTA (van calciumdisodium EDTA): EDTA (ethyleen-diamine tetra-azijnzuur) is een bewezen manier om hoge gehaltes aan giftige metalen die in uw lichaam zijn opgeslagen, te verwijderen. EDTA helpt ook om mineralen zoals calcium te verwijderen uit gebieden in het lichaam waar ze niet thuishoren, zoals de slagaders.

Chlorella algen: Chlorella is zowel een chelator - het verplaatsen van zware metalen uit het lichaam - als een mobilisator, het verplaatsen van kwik en andere zware metalen uit diepere lagen naar gebieden waar deze giftige stoffen kunnen worden geëlimineerd.

Citrus Pectine: Aanvulling met MCP, hiervan is aangetoond dat het de uitscheiding van gevaarlijke metalen zoals kwik, arseen, lood en cadmium verhoogt, zonder essentiële mineralen zoals calcium, magnesium en zink uit het lichaam te verwijderen.

Cilantrobladerenextract: Cilantro en chlorella werken samen als een perfect hulpmiddel voor het ontgiften van het lichaam. De bladeren van de korianderplant hebben krachtige chelaatvormende eigenschappen die zich binden aan zware metalen en worden uit het lichaam verwijderd via ons uitscheidingssysteem. Volgens verschillende studies over chelatie van zware metalen met behulp van koriander en chlorella kunnen op natuurlijke wijze binnen 45 dagen gemiddeld 87% van het lood, 91% van het kwik en 74% van het aluminium uit het lichaam worden verwijderd.

Shilajit-extract: Mensen hebben ongeveer 90 voedingsstoffen nodig om een optimale gezondheid te behouden. Shilajit bevat 84 van deze voedingsstoffen in ionische vorm, wat betekent dat de mineralen daarin gemakkelijk door het menselijk lichaam worden opgenomen. Het bevat ook humus- en zwavelzuur, dat niet alleen de absorbeerbaarheid van voedingsstoffen verhoogt, maar tegelijkertijd giftige stoffen en zware metalen uit de cellen weglekt.

Zeoliet: Zeolietdeeltjes zijn negatief geladen nanokooien. Elke kleine kooi heeft een negatieve lading om positief geladen zware metalen uit weefsels en bloed en in die kooien aan te trekken. Dan worden de kooien geëlimineerd door normale lichaamsfuncties zonder andere weefsels in gevaar te brengen.

Zeoliet biedt ondersteuning aan ontgifting van het menselijk lichaam om zich te ontdoen van zware en giftige metalen met minimale of geen bijwerkingen.

ChelaNOX  Lever & Nieren ondersteuning

N-Acetyl Cysteine: N-Acetyl Cysteïne (NAC) is een metaboliet van het zwavelhoudende aminozuur Cysteïne. N-Acetyl Cysteïne wordt in het menselijk lichaam geproduceerd. Cysteïne speelt een rol in de sulfatiecyclus, en treedt op als een sulfordonor in fase II ontgifting en als methyldonor in de omzetting van homocysteïne in methionine. Cysteïne helpt ook bij de synthese van glutathion, een van de belangrijkste natuurlijke antioxidanten en ontgiftingsmiddelen van het lichaam. Zware metalen zoals lood, kwik en arseen worden ontgift en uit het lichaam verwijderd door N-Acetyl Cysteïne.

Alfa-liponzuur: Helpt te beschermen tegen de toxiciteit van zware metalen. Door arseen, cadmium, lood en kwik te cheleren, worden de metalen door ALA inactief gemaakt en veilig uit het lichaam verwijderd. Een dierlijk onderzoek in de Toxicologie heeft ook aangetoond dat ALA de lever beschermt tegen blootstelling aan arseen. Ook heeft onderzoek de beschermende eigenschappen van liponzuur tegen kwikvergiftiging geverifieerd.

Uva Ursi Bladpoeder: Affiniteit voor het voorzichtig ondersteunen van spoelende nieren.

Brandnetelbladpoeder: Zuivert het bloed en helpt bij het snel verwijderen van giftige stoffen.

Melkdistelzaadpoeder: Mariadistelextract wordt gebruikt om de gezondheid van de lever in stand te houden en de lever te beschermen tegen de effecten van giftige stoffen zoals een vervuilde omgeving, of werkplek, en een groot aantal levergerelateerde problemen.

Om er zeker van te zijn dat u het meeste uit ChelaNOX haalt, gebruiken we zuurbestendige capsules. De innovatieve zuurbestendige capsule richt zich op het vrijkomen na een langere periode en beschermt de ingrediënten tegen afbraak in de maag.