Persoonlijk advies door een professional
Gratis verzending vanaf €55
 Gegarandeerde tevredenheid
Eerlijke en hoogwaardige producten
Persoonlijk advies door een professional
Gratis verzending vanaf €55
Gegarandeerde tevredenheid
Eerlijke en hoogwaardige producten

Algo Ritmo Curcumine


Curcumine

Curcumine

40,00€ Excl. BTW: 36,70€

1 - 1 van 1 (1 pagina's)

Algo Ritmo Curcumine

Curcumine is afkomstig uit de kurkuma wortel. Er bestaan wel een 70 tal verschillende kurkuma planten echter, om een hoge kwaliteit en goede werkzaamheid te verkrijgen gebruiken we curcumine afkomstig van de kurkuma Longa wortel, de plant met de krachtigste heilzame werking! Kurkuma staat bekend om zijn zeer krachtig  gezondheidsbevorderende eigenschappen. Deze eigenschappen heeft kurkuma vooral te danken aan het stofje curcumine. Slechts 3 - 5% van de kurkuma wortel is curcumine! Curcumine heeft een gunstig effect op gewrichten, hart en bloedvaten, lever enz.

De belanrijkste bestanddelen van curcumine zijn de curcuminoïden: curcumine, bisdemethoxy curcumine en demethoxy curcumine . Om de positieve eigenschappen van kurkuma eveneens te benutten is de Algo Ritmo Curcumine samengesteld uit 95% zuivere curcumine en 5% kurkuma.

 

Positieve effecten van Curcumine:

 

 • Curcumine geeft ondersteuning bij stress en spanning
 • Curcumine heeft een positieve werking op gewrichten
 • Curcumine ondersteunt het zenuwstelsel
 • Curcumine ondersteunt hart, bloedvaten en bloedsomloop
 • Curcumine werkt als antioxidant 
 • Curcumine ondersteunt het immuunsysteem
 • Curcumine werkt positief op de luchtwegen
 • Curcumine ondersteunt  de spijsvertering en reinigt de lever
 • Geschikt voor veganisten en vegetariërs
 • Algo Ritmo Curcumine bevat enkel gevitaliseerd water en curcumine
 • Bevat geen gluten en soja, gmo-vrij

De hierboven aangegeven effecten zijn geen medische claims  omdat het een voedingssupplement betreft, maar curcumine kan bij nog veel meer aandoeningen een positieve bijdrage leveren.

 

Voordelen van de Algo Ritmo Curcumine

 

Door de gebruikte technologie en door het karakter van de opgelost curcumine kan Algo Ritmo werken met een zéér lage concentratie aan curcumine. Dit biedt enkele belangrijke voordelen:

- In tegenstelling tot producenten die hun curcumine aanbieden gemengd met Piperine (waarvan de kwaliteit en samenstelling niet altijd gegarandeerd kan worden..vervuiling kan voorkomen) of zelfs bij curcumine waarbij een andere technologie wordt toegepast bevat de Algo Ritmo Curcumine slechts een lage concentratie maar met een zeer hoge opname. Hierdoor is het effect van de Algo Ritmo Curcumine sneller en efficiënter. Verder kan de Algo Ritmo Curcumine ook zeer goed verdragen worden door mensen die allergische reacties vertonen bij verschillende voedingssupplementen waaronder piperine maar ook kurkuma en curcumine

- De Algo Ritmo Curcumine is praktisch smaakloos waardoor zowel volwassenen, kinderen als zelfs dieren die gevoelig zijn voor bepaalde smaken de Algo Ritmo curcumine probleemloos kunnen innemen

- Door de oplossing in water wordt de curcumine nog eens extra snel en efficiënt in ons bloed opgenomen waardoor optimale werking gegarandeerd wordt.

Belangrijk: Er wordt op het Internet vaak gesproken over in water oplosbare curcumine...Dit is zeker niet hetzelfde product als in water opgeloste curcumine. De eerste is namelijk een mengsel en niet tot op de molecule afgebroken waardoor de opname in het lichaam beduidend minder goed is!

Gezien Curcumine een zeer krachtig detox middel is raden we vrouwen die in verwachting zijn of borstvoeding geven af om curcumine te gebruiken.