Persoonlijk advies door een professional
Gratis verzending vanaf €55
 Gegarandeerde tevredenheid
Eerlijke en hoogwaardige producten
Persoonlijk advies door een professional
Gratis verzending vanaf €55
Gegarandeerde tevredenheid
Eerlijke en hoogwaardige producten

Afvallen en evenwichtige bloedsuikerspiegel


1 - 1 van 1 (1 pagina's)

Miljoenen mensen in het Westen lijden aan problemen met de bloedsuikerspiegel. Van een hoge bloedsuikerspiegel, een lage bloedsuikerspiegel, dysglycemie, Syndroom X, insulineresistentie en "Diabesiteit" om er maar een paar te noemen. Suikeronevenwichtigheden omvatten veel ongewenste symptomen, zoals:

Gewichtstoename
Leverproblemen
Pancreas problemen
Spijsverteringsproblemen
Weinig energie
Slaappatroonstoornissen
Verlangen naar suiker
Mistige Hersenen
Geheugenverlies
Cardiovasculaire complicaties
Gevoelloosheid, pijn en tintelingen
Visieproblemen
Bloeddruk uitdagingen
Cholesterolonevenwichtigheden
Nierproblemen

Voor veel mensen kunnen hun problemen met de bloedsuikerspiegel onder controle worden gehouden en zelfs worden omgekeerd door de juiste voeding, gewichtsbeheersing en fysieke activiteit.

Sugar Balance Botanical Blend + heeft meer dan 20 ingrediënten om uw lever en alvleesklier te helpen uw bloedsuikerspiegel te stabiliseren. De juiste glucosespiegels worden bereikt door een gezonde insulineproductie en cellulaire insulinegevoeligheid. De Sugar Balance Botanical Blend + -formule bevat de meest onderzochte vitamines, mineralen, aminozuren en kruiden om het delicate suikerevenwicht van je lichaam te helpen behouden.


Slechts een paar belangrijke ingrediënten in Sugar Balance zijn:

Vanadylsulfaat heeft een insulineachtig effect in het lichaam en stimuleert de opname van glucose en de oxidatie ervan in de cellen. Daarom is het zo'n effectieve therapie voor insulineresistentie. Meer specifiek is aangetoond dat het: de insulinegevoeligheid verhoogt en de bloedsuikerspiegel verlaagt. In onderzoeken waarin cholesterol werd gemeten, verbeterde vanadylsulfaat ook het cholesterolgehalte. Dit is een ander belangrijk voordeel voor mensen met problemen met de bloedsuikerspiegel, omdat ze een groter risico lopen op cardiovasculaire complicaties. Er zijn honderden onderzoeken - waarvan sommige meer dan 20 jaar oud zijn - die de grote voordelen van vanadylsulfaat voor het beheersen en beheersen van de bloedsuikerspiegel aantonen.
Biotine is een vitamine B-complex die de glucoseactiviteit in de lever en de opname in spieren stimuleert. Biotine lijkt genen te reguleren die een positief effect op de bloedsuikerspiegel hebben. Biotine helpt bij het reguleren van de insulinerespons door stimulatie van de insulinereceptor en de alvleesklier- en levergluckokinase-genen. In de lever is glucokinase verantwoordelijk voor de opname en het metabolisme van glucose. Wanneer glucokinase wordt geactiveerd, wordt dus meer glucose gebruikt voor energie in plaats van de systemische bloedsuikerspiegel te verhogen. Meer specifiek verhoogt biotine de activiteit van glucokinase waardoor glucose door de cellen wordt opgenomen voor gebruik.
Magnesium is nodig voor meer dan 300 biochemische reacties in het lichaam. Het helpt de normale spier- en zenuwfunctie te behouden, houdt het hartritme stabiel, ondersteunt een gezond immuunsysteem en houdt botten sterk. Magnesium helpt ook bij het ondersteunen van een gezonde bloedsuikerspiegel en helpt bij het ondersteunen van een gezond energiemetabolisme.
In laboratoriumonderzoek is aangetoond dat zink werkt als insuline wanneer het wordt toegediend aan insuline-gevoelig weefsel en dat het de werking van insuline lijkt te stimuleren. Het bindt zich aan insulinereceptoren, activeert insulinesignaleringsroutes en meer, die allemaal resulteren in opname van glucose door cellen en verwijdering van glucose uit het bloed. Zink is ook nodig voor de juiste verwerking, opslag en afscheiding van insuline, en kan beschermen tegen verlies van β-cellen. Omdat zink zo nauw verbonden is met het functioneren van insuline, wordt zinktekort geassocieerd met een slechte β-celfunctie en een hogere incidentie van insulineresistentie.
Mangaan: Sommige onderzoeken lijken aan te tonen dat mensen met bloedsuikerproblemen een laag mangaangehalte in hun bloed hebben. Maar onderzoekers weten niet of bloedsuikerproblemen de oorzaak zijn van een daling van het niveau, of dat lage mangaangehaltes bijdragen aan het ontwikkelen van bloedsuikerproblemen.
L-Taurine heeft de positieve bijwerking dat het mogelijk de insulineresistentie vermindert. Insuline is een hormoon dat wordt uitgescheiden door de alvleesklier en dat helpt bij het reguleren van de bloedsuikerspiegel in het lichaam. Wanneer insuline in de bloedbaan vrijkomt, bevordert het een verlaging van de bloedsuikerspiegel. Personen met insulineresistentie reageren niet goed op insuline en hun bloedsuikerspiegels blijven hoog, wat kan leiden tot problemen met de bloedsuikerspiegel. Een studie gepubliceerd in "Diabetology and Metabolic Syndrome" in 2010 geeft aan dat suppletie met taurine kan helpen beschermen tegen insulineresistentie bij ratten die een constant suikerrijk dieet krijgen.
Vitamine C en E zijn antioxidanten. Mensen met bloedsuikerproblemen hebben de neiging om verhoogde "oxidatieve stress" te hebben, wat betekent dat ze hogere niveaus van gevaarlijke vrije radicalen hebben zonder voldoende niveaus van antioxidanten om deze tegen te gaan. Dit veroorzaakt schade aan het lichaam. Oxidatieve stress of stress door vrije radicalen wordt in verband gebracht met het ontstaan ​​van problemen met de bloedsuikerspiegel en de ontwikkeling van verwoestende complicaties voor de ogen, nieren en zenuwen.
Alfa Liponzuur is een antioxidant die specifiek nuttig is voor mensen met een verhoogde bloedsuikerspiegel. Alfa-liponzuur is ook therapeutisch omdat het de bloedsuikerspiegel en insulinespiegels verlaagt, de insulineresistentie vermindert en de insulinegevoeligheid verbetert. Sushil K. Jain, Ph.D., van het Louisiana State University Medical Center, Shreveport, heeft aangetoond hoe alfa-liponzuur niveaus van glucoseverbrandende enzymen verhoogt en het vermogen van cellen om glucose te verbranden verdubbelt. Een van de meest voorkomende complicaties van een onbalans in suiker is schade aan zenuwcellen, en alfa-liponzuur is een superieur supplement voor deze aandoening. Onderzoek wijst uit dat alfa-liponzuur op verschillende manieren bescherming biedt tegen zenuwbeschadiging. Hoge glucosespiegels zijn krachtige generatoren van vrije radicalen, en als bloedsuikerbalans herstelt alfa-liponzuur de normale glucosespiegels. Als antioxidant en regenerator van antioxidanten vermindert alfa-liponzuur ook direct en indirect de schade door vrije radicalen waaraan zenuwcellen onderhevig zijn. Alfa-liponzuur verhoogt ook de bloedcirculatie, zodat er meer voedingsstoffen (en antioxidanten) kunnen worden afgegeven aan zenuwcellen, en het verhoogt de zenuwgeleiding, dat wil zeggen de snelheid van overgedragen zenuwsignalen.